Today I went to a ‘bake-your-own’ event at school again. This time we made okonomiyaki, a Japanese dish often called ‘a savoury pancake’ because of it’s shape.
Okonomiyaki can be eaten for lunch or dinner, but is also often sold at festivals as a snack. Ingridiënts can of course vary, but today we made a standard version with a lot of cabbage and some pork meat. Although at first it seemed kind of complicated, okonomiyaki is actually quite easy to make yourself.





During the previous event we were really satisfied with the results of our chocoyaki (takoyaki with chocolate), so today we decided to make a choconomiyaki, which turned out to be even more delicious than the chocoyaki!



March 23, 2016 at 1:56 pm
Lijkt me erg lekker! Ik stem nog steeds voor een Japans diner als je terug bent! 😀
Hahaha! Wat een namen.. choconomiyaki 😀 is dat niet gewoon iets totaal anders dan het origineel nu? 😉 of ook met kool gemaakt?:P
LikeLike
March 23, 2016 at 2:01 pm
Haha ja dat is een zelfbedachte naam en iets totaal anders dan het origineel, was meer gewoon een zoete pannenkoek met chocola 😀 Ik wilde ‘m met kool en kaas proberen, maar dat vonden m’n klasgenootjes geen goed idee…
LikeLike
March 30, 2016 at 6:53 pm
Haha, dat limit Meij not ok wel leaker nog
LikeLiked by 1 person
March 30, 2016 at 7:05 pm
*haha, dat lijkt mij nou ook wel lekker nog (zag niet dat m’n autocorrect alles leuk naar Engels achtige opties omtoverde net)
LikeLike
March 25, 2016 at 5:12 am
Wanneer ga je ons kook workshops geven?
LikeLike